Archive for April, 2009

KEM S.A.T.U

Posted: April 24, 2009 by pendeka7 in Wawasan

AKTIVITI : KEM S.A.T.U.
TARIKH : 1 hingga 3 Mei 2009
TEMPAT : sungkai, PERAK d.r.
MASA : bertolak dari Puduraya 7pagi (1hb)
bertolak dari sungkai 12tgh (3hb)
Bayaran : RM 30 (untuk aktiviti)
perjalanan dijangka menaiki bas lompat-lompat
berkumpul stesen LRT Bandar Tasik Selatan.

Sila berikan nama anda kepada mereka dibawah:

farah jb
ain epal
bapak
meon

selewatnya 24 april 2009
(tarikh akhir)

dan bayaran boleh dibuat kepada saudari tasha_ross di talian 012-228 0253 atau email natarshah@gmail.com

segala pertanyaan boleh dirujuk kepada mereka.
senarai barang-barang yang perlu dibawa akan di beritahu kepada mereka yang akan turut serta.

sekian. sila rujuk blog selalu.. kami takde budget nk telefon sorg2 bgtau..terima kasih

SELAMAT BERCUTI!

Posted: April 6, 2009 by pendeka7 in Wawasan

sudah lama rasenye blog ni terbiar cam tu je..sorry for the long silence and hopefully anda boleh memahami kesibukan sebagai seorang pelajar. akhirnya sem 2 08/09 sudah pon tamat! yeay! ya, setelah berhempas pulas dgn final exams, akhirnya kita dpt cuti dgn gembiranya..bagi yg ambil special sem, selamat belajar lagi dan bagi yg mmg cuti 3 months sole, selamat dtg ke heaven!! oh2 sesiapa yg LI, selamat bekerja, kalu dpt allowance sket2 tu jgn lupe blanje minum 😉 hehe..walaupon kite bercuti, xsemestinya kita sume xleh berjumpa kan? roger je jika anda rase nk pekena teh tarik ke, wayang ke, lepak2 sambil usha aweks/balaks kt mall ke (haish, aktiviti yg xsihat sungguh) atau ape2 aktiviti lain yg menariklah..

oh jgn lupe selak2lah jugak website ini dan jugak SOWU utk perkembangan atau aktiviti terbaru

kpd sesiapa yg join KRK, jgn lupe ye, berkumpul di depan ATM pada 13 april mlm. sape lmbt kna tinggal!! haha 😛

okla, last but not least, enjoy2 jugak, tp jage diri elok2 ye sume, jumpe lagi next semester!!! kepada sesiapa yg da final sem, da xdpt jumpe kot next sem, oleh itu, selamat meghadapi cabaran baru di luar sana..and jgn lupe kami di sini ye!