Archive for August, 2009

T-shirt AF4

Posted: August 24, 2009 by pendeka7 in Wawasan

Ok I know, AF was a semester ago but then there are still some who have yet to claim their shirt..To the names listed below, you could contact me at 013-3212889 to collect your paid t-shirt.

– hasyimah

-anis asyikin

-mohd afiq tahir

-nurul husna

-nur hana

-sofia

there are still s (3)  and m (3) women size t shirts who has not belong to anyone yet. To anyone who would like to buy them, give me a ring! The price would be rm15

Selamat Berpuasa!

Posted: August 24, 2009 by pendeka7 in Wawasan

pose09 copy

Salam Ramadhan buat ahli wawasan yang beragama Islam dan Salam Sejahtera buat yang sebaliknya..Entry blog ini tergendala seketika kerana pertukaran takhta board baru dari 08/09 ke 09/10..update to new board akan dibuat selepas meeting pertama mereka diadakan dan penyerahan username dan password ini dibuat..ok kita lupakan pasal tu sekejap.

Diam x diam kita da masuk ke bulan Ramadhan. Hari ni da masuk hari ketiga umat Islam berpuasa. Semoga dengan kedatangan bulan ramadhan al mubarak ini, kita dapat memanfaatkan kehadirannya dengan aktiviti2 yang berfaedah. Bulan ni la kita nk kumpul pahala banyak2. Sudah2lah dengan aktiviti2 bergossip mase mkn mlm di upten jom kita gantikan dengan amalan berterawih ke masjid, tak gitu?

Oh dan jgn ingat bulan pose ni kelab wawasan xde aktiviti. Kami sentiasa ade aktiviti untuk merapatkan hubungan antara ahli2..tapi bulan pose ni aktiviti yang seswai adalah bukak pose beramai2..seperti tahun2 lepas, wreck unit telah mengadakan aktiviti berbuka puasa ini di luar. berikut merupakan details tentang aktiviti tersebut:

copied from sowu blog:


Berbuka Puasa WreckUnit Style
25 August 09,Selasa
Taman Putra Perdana, Putrajaya (tmpt last year)

ape yang lain nye berbuka puasa dengan WU neh? haaaa.. kitorang buat POTLUCK style! maknanye korang semua dan kitorang semua kena bawak makanan masing-masing yer.. sape tak bawak, boleh lah menebalkan muka sharing is caring dengan rakan-rakan lain.. hahahah…
so, kepada sape-sape yang nak pegi, anda dikehendaki berkumpul dekat ATM Library pada jam 5pm.. sebab lepas tu kite akan begerak ramai-ramai ke Bazaar Ramadan Putrajaya untuk shopping makanan masing2.. kepada yang ada kelas, kite jumpe terus dekat Taman Putra lah yer..hehe..
so here’s the map kepada sape-sape yang tak tau tempat tu or tak join last year.. :
shangrila

View Larger Map

semua di jemput datang k.. ajak je boifren/gefren, kawan2, junior2, budak rumah anda untuk memeriahkan majlis… 🙂 haaaa.. sile jangan lupe untuk bawak tikar/paper dan lampu untuk keselesaan kite bersama.. hehe..

kepada yang nak join, boleh lah letak name anda di ruang comment post ini.. transport sdn. bhd. yer…. =p

untuk maklumat lanjut, sila klik website SOWU ni.

See You Guys There !

Annual General Meeting

Posted: August 5, 2009 by pendeka7 in Wawasan

When?

August 5th, 2009

Where?

Administration Building Theatre


What time?

8.00pm


Be there

or

be square!